KAUPPA

AUKIOLOAJAT

OSOITE

Maanantai: Suljettu

Tii - Pe: 11.00 - 15:00   ​​
Lauantai: Suljettu
Sunnuntai: Suljettu

℅ Lilla Fabrik Helsinki,

Tehtaankatu 25, 00150 Helsinki,  Punavuori, Finland

Puh. +358 (0) 41 447 2767

© 2019 by Pralina. Designed with ♥ by BERTOLI Digital

Photos by Olivier Béaslas

GET IT FRESH:

SEURAA MEITÄ

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Minusta tarinani

Pralinan menestys perustuu eksklusiivisten, käsintehtyjen

suklaiden ja makeisten tuotantoon. Tuotannossa käytetään korkealaatuisia raaka-aineita. Tarjoamalla käsintehtyjä ja yleellisiä suklaita ja makeisia yksilöllisillä mauilla Pralina palvelee montaa eri makua. 

 

Aiempia mittatilaustöitä ovat avajaistilaisuus

kenkäkauppa Lumiassa 2014 Helsingissä. Tilaisuuden teema oli neljä vuodenaikaa. Petra loi yhden makean  suklaan kutakin vuodenaikaa kohden.

 

Toinen mahtava yhteistyö oli yhdessä Dior  Suomen kanssa Poison girl -hajuveden  lanseeraamisen yhteydessä vuoden 2016 alussa. Tämä  hajuvesi esiteltiin "Gourmand"-tuoksuna ja Pralina loi yhdessä Dior Suomen kanssa maistamistaidetta käsittelevän työpajan, jolla  luotiin suuntaus suklaan ja maistamisen välille.

 

Chocolatier Petra Rofhök perusti Pralinan vuonna 2014. Kiinnostus alkoi harrastuksena lapsena. Vuosien varrella suklaiden ja makeisten luomisesta elantona tuli Petran unelma. Petra jatkoi  intohimoaan ja vuonna 2011 hän aloitti  arvostettussa CFA Livron sur Drôme -koulussa  tullakseen Chocolatieriksi. Hän suoritti kahden  vuoden tutkinnon vain yhdessä vuodessa ja valmistui vuonna 2012. Hän suoritti CAP Chocolatier

/ Confiseur-tutkinnon. Täten hänestä tuli tähän päivään menessä ainoa ranskalainen pätevä Chocolatier Suomessa. 

 

Tänään Pralina jakaa tilan Lilla Fabrikin kanssa Tehtaankatu 25: llä. Asiakkaat ovat tervetulleita pop-iniin ja ostamaan Pralinan

tuotteita kahvilan aukioloaikoina. 

Todistus

”Törmäsimme Petran suklaaseen aivan sattumalta. Tiistainen lounasreissu tuli kruunattua Pralinan konvehdilla. Tie sydämeen vei vatsan kautta ja oli selvitettävä, että kuka näitä taivaspaloja oikein loihtii. Tapasimme Petran ja vakuutuimme siitä, että olimme löytäneet jotakin sellaista, jota haluamme jakaa omien sidosryhmiemme kanssa. Kun näkemys, käden taito ja tarina kohtaavat toisensa syntyy jotakin ainutlaatuista ja kestävää. Nam. " 

 

T-Media Kehitysjohtaja Riku Ruokolahti